EL COMERÇ DE CASA

Quins són els millors tàpers per als nostres àpats?

Descobrim quins s'adapten millor a les nostres necessitats


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

L'ús dels tàpers cada vegada està més estès com a conseqüència dels horaris laborals i una major conscienciació mediambiental. Molts es decanten per aquests recipients per poder menjar com a casa, estalviar o, simplement, per evitar els sistemes d'un sol ús. Quina és la millor opció en funció de l'ús que en donarem? La botiga Cuinetes de Sant Cugat dona algunes indicacions per poder triar tàper entre la gran varietat que hi ha al mercat.

Vidre
Si el que volem és que el tàper es pugui escalfar al microones o al forn, tenim dues opcions amb varietat de mides: Iris o Luminarc. Dos models amb cos de vidre i tapa hermètica de plàstic que també es poden posar al congelador.

Cugat Mèdia
Tàpers de vidre / Foto: Cugat Mèdia


Silicona
Tanmateix, una altra opció és el recipient de silicona de Lékué, que pot transportar sòlids i líquids, i es pot posar al microones, al forn i al congelador. A més, gràcies a la seva varietat de mides, es pot fer servir per conservar aliments a la nevera. De la mateixa casa Lékué, trobem la bossa reutilitzable, que es pot fer servir com a alternativa a les bosses de plàstic d’un sol ús. Amb tres mides diferents i de tancat hermètic, aquesta opció es pot posar al microones i a la nevera.

Cugat Mèdia
Tàpers de silicona / Foto: Cugat Mèdia


Hermètics
També, hi trobem els tàpers hermètics Valira de diversos colors i mides. Aquests poden anar al microones i al congelador fins a -20 graus.

Cugat Mèdia
Tàpers hermètics / Foto: Cugat Mèdia

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.