EL COMERÇ DE CASA

Tallers de reparació i venda de bicicletes

La botiga VAIC i ClinicBikes ofereixen també aquest servei a domicili en casos excepcionals


  • Comparteix:

El lloguer i la venda de bicicletes, també elèctriques, segueix en funcionament / Foto: Cedida per VAIC

El lloguer i la venda de bicicletes, també elèctriques, segueix en funcionament / Foto: Cedida per VAIC

La bicicleta és un dels mitjans de transport més utilitzats pels santcugatencs i per això, algunes d'elles requereixen de manteniment i reparació. En això han pensat dues de les botigues i tallers de bicicletes de la ciutat, VAIC i ClinicBikes, que ara ofereixen aquest servei i la venda de bicicletes. A més, els establiments han activat el servei a domicili en casos d'excepcionalitat.

Notícia actualitzada a data de 30/12/2020

ClinicBikes
La botiga de bicicletes Clinic Bikes del carrer Xerric, 8 fa servei de reparació, venda i lloguer de bicicletes a la seva botiga en línia. L'horari especial d'atenció al client és de dilluns a divendres de 10.00 h a 20.00 h a través del correu electrònic info@clinicbikes.com, el telèfon 620 290 294 o el 93 674 05 53. El negoci també es pot trobar dins la plataforma SlowShopping.

VAIC
L'establiment VAIC situat al carrer Sant Bonaventura, 24, ofereix recollida i retorn de bicicleta a domicili, amb transport gratuït. Només es paga el cost de la reparació de la bicicleta. Per fer-ho, l'usuari ha de contactar amb l'establiment a través del número de telèfon 93 675 45 70.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.