EL COMERÇ DE CASA

Així funcionen els centres de fisioteràpia

El servei s'ofereix amb cita prèvia i, per seguretat, cal portar mascareta per entrar a les consultes


  • Comparteix:

Centre Mans de Sant / Foto cedida per Mans de Sant

Centre Mans de Sant / Foto cedida per Mans de Sant

Els centres de fisioteràpia estan oberts amb cita prèvia. Totes les visites han de ser programades i els centres estan prenent mesures estrictes de neteja, seguretat i higiene per evitar el contagi.

Notícia actualitzada a data de 04/01/2021

Centre de fisioteràpia Sant Cugat
El Centre de fisioteràpia Sant Cugat té un horari de dilluns a divendres de 08 h a 20 h. Es pot demanar la cita prèvia a través de trucada o WhatsApp al 636 877 36 12. Per qualsevol consulta també tenen disponible el correu electrònic hola@fisiocugat.com. El centre està ubicat al carrer Villà, 49.

Mans de Sant
El centre de fisioteràpia Mans de Sant obre de dilluns a divendres de 9 h a 21 h i dissabtes de 9 h a 14 h. Per contactar-hi es pot trucar al telèfon 93 589 83 16 o al 650 057 015. El centre s'ubica al passeig de Francesc Macià, 62. Per a més informació, es pot entrar al seu portal web. Ja és possible demanar cita prèvia a través de la via telefònica.

Quiroderma
El centre Quiroderma ha posat a disposició dels seus clients consultes online per totes aquelles persones que prefereixin no anar presencialment. Per concertar-ne, s'ha d'emplenar el seu formulari de consultes en línia. Si per alguna raó en concret, es requereix d'intervenció física, s'agendarà la visita al centre. L'espai es troba al passeig de Francesc Macià, 92. Per qualsevol dubte es pot trucar al 93 589 16 66.

L'Atelier
A l'Atelier treballen en un espai ampli i amb grups reduïts deguda la sitació actual. El centre es troba a la Plaça d'Octavià, 1, 2n 1a i està obert de dilluns a dijous de 9 h a 20.30 h i divendres de 9 h a 14 h. Per qualsevol consulta es pot trucar al telèfon 93 590 05 98, al mòbil 620 930 950 o escriure un correu electrònic al info@latelier.cat.

Núria Caballé
El centre Núria Caballé està especialitzat en fisioteràpia i osteopatia. Per contactar-ne, s'ha de trucar al 93 583 66 06 o enviar un correu electrònic a centre@nuriacaballe.com. L'espai es troba al carrer Pere Serra, 30 baixos 2a.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.