EL COMERÇ DE CASA

[Mapa] Cugat Mèdia, al costat dels bars i restaurants de Sant Cugat

Els restauradors que vulguin poden enviar-nos la seva oferta de menjar per emportar i a domicili perquè el mapa vagi creixent


Temes relacionats

Una ciutat sense bars ni restaurants oberts (18/oct/20)

Vendrell: 'El restaurant que se'n sortirà més bé és el que faci menjar a domicili i no només per emportar' (15/oct/20)

La restauració de Sant Cugat titlla d''estocada mortal' la decisió de la Generalitat de tancar bars i restaurants per frenar la Covid-19 (15/oct/20)


  • Comparteix:

Consulta els establiments que fan menjar per emportar a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Consulta els establiments que fan menjar per emportar a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

La restauració és un dels sectors més afectats per les noves restriccions. És per això que Cugat Mèdia els hi vol estendre la mà amb aquest mapa que busca aplegar tota l'oferta de menjar per emportar i a domicili de Sant Cugat. El mapa permet consultar els espais gastronòmics de la ciutat que continuen oberts. Per afegir-se a la iniciativa només cal enviar un correu a comunicacio@cugat.cat amb aquesta informació: el tipus de cuina del local, si fan menjar per emportar o a domicili i quin és el canal per demanar-ho, les dades de contacte dels establiments i una foto del local.

Cugat Mèdia es torna a posar al costat del teixit empresarial local. Durant el confinament va oferir el seu espai als comerços locals i ara és el torn de la restauració, que durant 15 dies com a mínim no pot obrir portes. Tot i així, el mitjà de comunicació multimèdia de Sant Cugat vol ajudar-los a mantenir la reixa aixecada, així com facilitar a la ciutadania tota l'oferta gastronòmica a un cop de clic.

En aquesta ocasió, Cugat Mèdia ha activat aquest mapa on s'hi poden consultar els bars i restaurants que ofereixen menjar per emportar o a domicili. La intenció és que la iniciativa vagi creixent i sigui d'utilitat tant al sector local com als ciutadans.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.