EL COMERÇ DE CASA

Fruiteries i verduleries de Sant Cugat que et porten el producte a casa

Majoritàriament es poden fer les comandes per telèfon


  • Comparteix:

Les fruiteries i verduleries estan obertes i també fan servei a domicili dels aliments / Foto: Cugat Mèdia

Les fruiteries i verduleries estan obertes i també fan servei a domicili dels aliments / Foto: Cugat Mèdia

Algunes botigues d'alimentació també ofereixen servei a domicili. La gran majoria opten per la via telefònia per fer les comandes d'aquells que no puguin o vulguin traslladar-s'hi presencialment.

Notícia actualitzada a data de 21/12/2020

Altamon
El tancament de cafeteries, bars i restaurants ha provocat que empreses com Altamon, distribuidora de màquines espremedores Zumex, es quedessin amb un estoc important de taronges. Per aquest motiu, l'empresa ha iniciat el repartiment d'aquestes taronges a domicili. El telèfon de contacte per demanar les comandes és el 676 13 60 11 i es poden fer a través de trucades o de Whatsapp.

Frutas y verduras Los Monteros
Fruita, verdura, alimentació i productes per a celíacs és el que es troba a Frutas y verduras Los Monteros, tant a la botiga del passeig Francesc Macià, 66 (93 590 64 73) com la de l'avinguda de Cerdanyola, 28 (93 589 65 48). Les comandes es poden fer per telèfon o al seu web.

Granel Sant Cugat
Gra i fruits secs a Granel Sant Cugat del carrer Major, 18, ara a domicili. Els encàrrecs es poden fer a través del telèfon 667 47 99 00 / 93 587 91 98 o al correu electrònic de la botiga, santcugat@granel.cat. Estan oberts de dilluns a divendres de 9.30 h a 13.30 h i de 17 h a 20 h i els dissabtes de 9.30 h a 14 h.

Sant Cugat Fruits
Els estambliments de Sant Cugat Fruits fan servei a domicili de les seves fruites, verdures i altres aliments preparats, com les cremes de verdures, bolets, croquetes, llegums i altres i plats que ofereixen a les seves botigues. Accepten comandes a través del telèfon 936 751 752 i al web santcugatfruits.com

Sasafruits
L'establiment de distribució d'aliments, Sasa Fruits, ara també fa servei a domicili per fer arribar la compra a les cases dels santcugatencs. Sasa Alimentació é fruites, verdures, fruits secs, làctics, pastes... Les comandes es poden fer al telèfon 93 674 99 65, al Whatsapp 64 428 90 92, al seu web o al correu electrònic comandes@sasafruit.com.

Quimet gall
La fruiteria i verduleria ecològica Quimet Gall, ubicada al Mercat de Volpelleres, fa comandes als telèfons 617 781 947 i 637 705 336, mitjançant Whatsapp o trucades, a través del seu web o cliccat.cat.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.