EL COMERÇ DE CASA

Càterings i rostisseries que t'ho porten tot a casa

Establiments de plats preparats per emportar de Sant Cugat, ara també domicili


  • Comparteix:

Els pollastres a l'ast i els plats preparats dels negocis de càtering continuen funcionant, ara ho porten a domicili / Foto: Cedida per Cap a casa

Els pollastres a l'ast i els plats preparats dels negocis de càtering continuen funcionant, ara ho porten a domicili / Foto: Cedida per Cap a casa

Els establiments de menjar per emportar cobren més sentit que mai: en aquests moments de restriccions alguns establiments de Sant Cugat estan desplaçant-se fins a les cases dels santcugatencs per porta'ls-hi el menjar a domicili. Et fem una llista de quatre establiments de plats preparats a domicili.

Notícia actualitzada a data de 16/12/2020

Cap a casa
L'establiment de menjar casolà per emportar obre les seves portes de dimecres a diumenge de 10.00h a 15.30h. A més, els diumenges, et pots oblidar de cuinar perquè tenen una promoció per 21 euros de pollastre a l'ast, fideuà, all i oli i baguette. Els encàrrecs es poden fer a través del 93 760 74 01, del 600 298 042 o al correu capacasa1824@gmail.com.

Coock Slow Food Chicken
Coock Slow Food Chicken obre de les 10.30 h a les 16 h i de les 19 h a les 21.30h. Es pot anar a buscar menjar per emportar amb les mesures de seguretat corresponent. L'establiment garanteix el contacte zero, ja que la comanda i el pagament es fa a través de la web i es deixa a la porta del client i de franc. Els plats de la carta són els pollastres rostits, canelons, croquetes...Es pot contactar a través de www.coocksantcugat.com, al telèfon 93 398 17 58 i la plataforma Glovo.

La Envidia Cochina
L'establiment de menjar preparat, menús per a empreses i particulars per emportar i càtering ara fa també serveis a domicili, a causa del confinament. Amb 20 anys d'experiència, el negoci es troba al Camí de Can Gatxet, molt a prop de l'estació de ferrocarrils de Mira-sol i el seu horari d'obertura és de dilluns a diumenge de 7.00 h a 16.00 h, també obren els festius. Per fer les comandes, els interessats/ades poden trucar al 93 674 11 53 o enviar un correu electrònic a comandes.menus@laenvidiacochina.com. Consulta tots els seus plats i menús en el seu portal web.

Teca Sabat
L'empresa de càtering Teca Sabat, tant l'establiment de Coll Favà com el de la Rambla Ribatallada, ha començat a fer entregues a domicili perquè els clients puguin gaudir dels canapès, plats calents i freds i entrants que disposa la botiga sense moure's de casa. Les comandes es poden fer al número de telèfon 93 589 18 35 (Ribatallada) o al 93 674 11 58 (Coll Favà) i les entregues són gratuïtes. El servei a domicili és extensiu a Sant Cugat, Valldoreix, Mira-sol i Bellaterra. Cada dimarts, es poden consultar els plats de la setmana al portal web de Teca Sabat.

Tocat de l'ala
La rostisseria i botiga de menjar per emportar Tocat de l'ala, de Volpelleres, fa entregues a domicili. Pollastres a l'ast, patates al caliu (i altres guarnicions) i all-i-oli. De la mateixa manera, també es podrà portar a domicili les croquetes de rostit o pernil ibèric, els canelons, la fideuà i els arrossos (reservar 24h abans). Per a entregues a domicili, el preu final compta amb un sumplement de 2,90 euros. La rostisseria forma part de la xarxa de comerços de proximitat de Volpelleres. Les comandes es poden fer a través de plataformes de delivery com Glovo.
Aquí pots veure el seu perfil d'Instagram i veure els seus millors plats!

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.