Els dos especialistes aconsellen que combinem els dolços tradicionals, els torrons de tota la vida, amb els d'avantguarda, els sabors més innovadors. Als tradicionals torrons de crema cremada, de Xixona o de massapà, també s'hi poden incorporar torrons de "disseny", com el de pipes de carbassa, festuc, pebrot i fins i tot gintònic. Segons Sàbat i Muñoz és important mantenir les tradicions i també cal tenir sobre la taula neules i polvorons.
Cada any hi ha turrons de gustos més diversos / Foto: Cugat Mèdia
Producte de qualitat
També expliquen que és molt important, si es pot, comprar els productes de pastisseria abans que de supermercat. És una bona manera d'assegurar-se que els ingredients són els més frescos i de la major qualitat possible. Comprar a una pastisseria també garanteix que siguin productes sense o amb el mínim imprescindible de conservants, artesans, i que, per tant, siguin "de gran valor gustatiu".
Sempre és preferible comprar productes artesans i de qualitat / Foto: Cugat Mèdia
Un indicador de la qualitat d'un producte és el preu tot i que això no és un clam a què el consumidor es gasti més diners. La clau per al bon producte és la bona matèria primera, i uns bons aliments naturals són cars. Per tant si és més car i de pastisseria, potser farà mal a la cartera, però serà un goig per al paladar.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.