
Els plàtans, les maduixes, els prèssecs i el mango són les fruites més òptimes per fer batuts a l'estiu / Foto: Cugat Mèdia (Sant Cugat Fruits)
Ingredients
Cal posar-ho tot a la batedora i triturar-ho fins que quedi una barreja homogènia. En aquest cas, el batut no requereix llet.
Batut de maduixa
Ingredients
Netejar les maduixes i tallar-les en quatre trossos per després, introduir-.les a la batedora. Afegir la melmelada i la llet i triturar. La menta s'afegeix una mica picada per sobre un cop es servei el batut en un got.
Batut de taronja
Ingredients
Cal introduir tots els ingredients a la batedora i batre-ho conjuntament. Es pot servir amb una rodanxa de taronja.
Batut de fruites tropicals
Posar totes les fruites tallades a la batedora i cobrir-les d'aigua o llet. Triturar-les i barrejar-hi el gelat. Com a opció, s'hi pot afegir una cullerada de xarop d'auró i espolsar-li llavors de Xia.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.