Petards, fogueres, coques i molta màgia. Per Sant Joan les tradicions es mantenen i així ho agraeixen els forns i les pastisseries de Sant Cugat que, malgrat serà un any marcat per la crisi del coronavirus, tenen l'esperança de fer grans vendes. N'hi ha de llardons, de crema, de pasta de full o de brioix. I també, és clar, n'hi ha de fruita confitada, tot i que es percep que cada any es venen menys d'aquest tipus... En aquest vídeo, Cugat Mèdia ha posat el focus en l'elaboració artesana d'una de les receptes amb més tradició de Catalunya.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.