La Colla de l'allioli va néixer, fa uns quatre anys, a l'Aula Gastronòmica del Casal de Torreblanca, on han millorat i sofisticat les seves tècniques culinàries amb el xef Jean Claude Aranega. El confinament els ha obligat a aturar el seu curs però, gràcies a les noves tecnologies, han mantingut el contacte constantment i han volgut compartir la seva passió per la cuina amb la resta de la ciutadania a través d'aquest concurs solidari.
El membre de La Colla de l'allioli, Ferran Felius, ha detallat que la recaptació de la campanya 'Posa't un davantal' es destinarà a fer una nova cuina a l'Escola Moragas.
'Posa't el davantal'
L'octubre del 2019, alumnes de l'Escola Moragas, amb la col·laboració dels cuiners germans Torres i Carme Ruscadella, van treure a la llum el receptari inclusiu 'Posa't el davantal', un llibre amb 28 receptes senzilles i accessibles per a persones amb discapacitat. Cada recepta està signada per l'alumna que la proposa i estan representades amb recursos gràfics.
Tot i que es tracta una iniciativa de l'Escola Moragas, ubicada a Sarrià, el davantal i el receptari també es poden comprar al Taller Jeroni de Moragas, a Sant Cugat.
Ferran Felius
Vam decidir de fer un petit concurs de receptes solidàries. L'objectiu és afegir-nos a la campanya 'Posa't un davantal'.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.