Francesc Danés
Els defineixo com a 'cuinetes', són persones que tenen una mica d'interès en la gastronomia. Intento apropar receptes de tota la vida que es puguin fer a casa i donar algun truc.
De la seva banda, els participants asseguren que el curs els serveix per ampliar coneixements culinaris que poden aplicar per anar 'més enllà' de la cuina casolana. Magí Foraster i Neus Romeu són dos dels 12 assistents al curs.
Participants
Aprendre una mica de coneixements de cuina, que a part de ser útils són interessants i divertits. / No cau en la cuina moderna que ja he fet en molts cursos. De la cuina tradicional, que ja és un art, volia trobar-li el punt d'elegància, més modern, per sortir de la 'cuina de l'àvia'.
El taller està inclòs en l'oferta de cursos de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP), que inclou al voltant d'una trentena de propostes relacionades amb la gastronomia.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.