El restaurant Author Boris obre portes aquest dissabte al número 9 de la plaça de Barcelona amb una oferta variada i repartida en diversos espais gastronòmics. El local té terrassa i una barra a la part de dalt, on se serviran tapes i còctels, i al pis de baix hi ha el restaurant amb carta, menú degustació i menú diari. També hi ha sales aptes per fer reunions i celebracions més privades i una extensa carta de vins per fer tasts.
El propietari i xef d'Author Boris, Boris Fernández Cobo, creu que la proposta encaixarà bé a Sant Cugat.
Boris Fernández Cobo
Encaixarem bé perquè tenim una varietat de vins bastant completa, una carta molt divertida i diversos ambients. Cobrim bastants punts gastronòmics. La idea és venir a treballar, fer feliç la gent i ser feliços nosaltres.
Boris Fernández parteix de la cuina tradicional amb arrels asturianes, basques i també catalanes, però aportant-hi un toc modern. El cuiner asturià ha treballat vuit anys al País Basc amb el xef Martín Berasategui.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.