Reloco Lomitería Argentina aterra a Sant Cugat amb l'objectiu de gourmetitzar el concepte de l'entrepà

El nou restaurant aposta per la gastronomia argentina a través de tres pilars: el lomito, la milanesa i les empanades

Façana del restaurant Reloco / Foto: Cedida Reloco

Economia

Publicat el 6/abril per Redacció

Sant Cugat compta amb una nova proposta gastronòmica especialitzada en cuina argentina: Reloco Lomitería Argentina. El restaurant, que va obrir portes ara fa quatre mesos al passeig de Francesc Macià, 84, té el 'lomito', un entrepà típic de l'Argentina com a plat estrella. A part d'aquest sandvitx, l'establiment també està especialitzat en milaneses i empanades. El director general del restaurant i la gerent, Joan Sola i Alba Fernández, han passat pel magazín 'Faves comptades' on han explicat aquest projecte gastronòmic que busca convertir 'el concepte d'entrepà en una experiència gourmet'.

Escolta-ho


Pots escoltar el magazín 'Faves comptades' de dilluns a divendres de 10 h a 12 h al 91.5 FM i a cugat.cat/directe