EL COMERÇ DE CASA

L'antic Santamasa es trasllada a un nou local i reobrirà les portes com a Picuteig

Els clients podran trobar els plats clàssics del Santamasa, però amb una oferta encara més ampliada


  • Comparteix:

Exterior del local / Foto: Cugat Mèdia

Exterior del local / Foto: Cugat Mèdia

L'antic Santamasa reobrirà les portes a un nou local, al número 2 del carrer de Sant Josep (on estava El Mos), amb el nom de Picuteig, per incorporar un nou concepte de tapes i cerveseria. El restaurant Santamasa va tancar les portes al número 50 de l'avinguda de Lluís Companys dos mesos enrere, després que s'acabés el contracte del local. El nou espai ofereix un gran ventall de tapes, a més dels plats clàssics del Santamasa.

El propietari i fundador dels dos restaurants, Josep Maria Jaumà, ha explicat a Cugat Mèdia que el canvi de restaurant ha estat perquè la clientela demanava més varietat de productes. Així doncs, s'obrirà les portes del restaurant amb un altre nom i un altre concepte gastronòmic: el Picuteig, que ja disposa d'un local a Sabadell. L'obertura està prevista per principis del mes de juny.

L'oferta de productes del Picuteig és "molt similar al Santamasa", assegura Jaumà. Per tant, la clientela "continuarà trobant els plats clàssics del Santamasa", així com amanides, coques, tàrtars, carn i hamburgueses. I, a més, "els clients veuran que l'oferta està ampliada", ja que hi haurà més tapes com ous estrellats i, tanmateix, s'afegirà un concepte de cerveseria. Aquesta "àmplia oferta agradarà més als clients", conclou Jaumà.


Josep Maria Jaumà

La gent que ja venia al Santamasa continuarà trobant molts plats del Santamasa, com amanides, coques, tàrtars, plats de carn, hamburgueses. Moltes coses les tindrà similars i, a més, veurà que l'oferta està ampliada. L'oferta serà més àmplia del que teníem abans al Santamasa. Penso que agradarà més perquè tindrà més oferta.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.