El mirador de la Torre de Collserola torna a obrir al públic després de quatre anys


  • Comparteix:

Després de quatre anys tancat, primer per la pandèmia i després per diverses obres de millora, el mirador de la Torre de Collserola, situat a la desena planta de la instal·lació i a 560 metres per sobre el mar, torna a obrir al públic a partir d'aquest divendres. El Parc d'Atraccions del Tibidabo gestiona les visites per accedir a aquest observatori de Barcelona i de tota la seva àrea metropolitana, inclòs Sant Cugat, amb una panoràmica que pot abastar fins a 70 quilòmetres en circumstàncies meteorològiques favorables.

L'accés al mirador és des d'un passeig per a vianants que forma part del Parc Natural de Collserola, a tocar del Tibidabo, que forma part de l'entorn de la Font de la Budallera. Un cop dins de la Torre, s'hi puja amb un ascensor també amb vistes panoràmiques que recorre els 135 metres que separen la base de la desena planta, on hi ha el mirador, en dos minuts i mig.

A dalt hi trobem una sala tancada i vidrada amb una gran vista panoràmica des d'on es pot observar, si la meteorologia ho permet, el Parc de Collserola, Montserrat i fins i tot la serra del Cadí-Moixeró, a banda d'una vista privilegiada de la ciutat de Barcelona.

L'horari serà de dimecres a diumenge des d'aquest divendres i fins al 8 de setembre, entre les 12 h i les 15 h. Al setembre obrirà els festius: els dies 11, 14, 15, 21, 22, 23, 24, 28 i 29, amb el mateix horari. I el preu de l'entrada és de 5,60 euros, la general i de 3,10 euros per a persones amb més de 60 anys i persones amb diversitat funcional.

La Torre de Telecomunicacions de Collserola, de 288 metres, és el nucli de comunicacions de Catalunya i es va construir amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona de 1992.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.