Deleito obre amb grandiloqüència un establiment d'hamburgueses al centre de Sant Cugat

La inauguració ha comptat amb el Cor de Gòspel de Sant Cugat, autoritats polítiques i creadors de contingut


  • Comparteix:

Un moment de l'obertura de l'hamburgueseria Deleito al passeig de Francesc Macià, 16 / Foto: Cugat Mèdia

Un moment de l'obertura de l'hamburgueseria Deleito al passeig de Francesc Macià, 16 / Foto: Cugat Mèdia

Deleito ha inaugurat aquest dijous el seu establiment al centre de Sant Cugat, al passeig de Francesc Macià 16, amb un gran acte d'obertura. El projecte està creat per Alberto Gras, qui va participar en el programa Masterchef de Televisió Espanyola, juntament amb Rai Recoder i Gerard Moreno. Així, asseguren que ofereixen 'hamburguesa d'autor, molt més elaborada que amb pa de brioix dolç', cosa que els diferencia de la resta, tal com afirma Recoder.

Els actes d'inauguració han començat a la plaça d'Octavià amb l'actuació del Cor de Gòspel de Sant Cugat. "No ens imaginàvem inaugurar un local a Sant Cugat sense la seva gent", assegura Recoder. Un cop a l'establiment també s'hi han vist autoritats locals i creadors de contingut, com el santcugatenc Gerry Querry. El tinent d'alcaldia i regidor de Comerç, Bernat Picornell, ha agraït que hagin comptat amb els santcugatencs en l'acte d'inauguració i ha manifestat que "si al comerç li va bé, a la ciutat li anirà bé".

Concert del Cor de Gòspel de Sant Cugat

Concert del Cor de Gòspel de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Aquest és el quart establiment que obren a Catalunya, abans d'expandir-se a altres punts de l'estat espanyol. S'hi pot menjar tant al local com demanar qye ho portin a casa.




Rai Recoder

No ens imaginavem inaugurar un local a Sant Cugat sense la seva gent. No cabien al local i ho haviem de traslladar al centre, a la plaça d'Octavià, que és emblema de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.