El SantCu passa per sobre del Reus per tancar de la millor forma la temporada


  • Comparteix:

El SantCu ha tancat la temporada de la forma més dolça amb una golejada per 8-1 a casa contra el Reus i on l'heroïna local ha estat Elena Benítez amb cinc gols. Les vermell-i-negres no han trigat ni dos minuts en inaugurar el marcador amb una rematada de la sabadellenca.

A partir de llavors, festival de les santcugatenques, on les dianes han caigut una rere l'altre fins a completar la vuitena amb les contribucions de Nahia Fuentes, Mireia Velasco i Paula Bolta. Al final de la primera part el resultat era de 4-0 i la frustració ha calat en les visitants. De fet, el segon entrenador del Reus ha acabat expulsat en una disputa amb el col·legiat.

A les acaballes el Reus ha aconseguit el gol de l'honor gràcies a Xènia.

El tècnic vermell-i-negre, Rubén Hurtado, ha admès que el seu conjunt no esperava aquest resultat: "Ens ha sorprès perquè al minut 20 ja anàvem quatre a zero". Alhora, atribueix la golejada a la bona feina de l'equip: "Crec que reflecteix molt aquest final de temporada, com hem estat totes concentrades".

El SantCu s'ha acomiadat de la millor forma possible d'una temporada complicada, on les vermell-i-negres han acabat cinquenes i han donat la cara fins al final.

Rubén Hurtado

No ens ho esperàvem, esperàvem un partit molt més ajustat i ens ha sorprès perquè al minut 20 ja anàvem quatre a zero. Jo crec que reflecteix molt aquest final de temporada, com hem estat totes concentrades.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.