Jaume Pascual serà el nou director del futbol base d'un equip de l'elit de Costa Rica

L'equip costa-riqueny Liga Deportiva Alajuelense (LDA) ha guanyat 30 lligues i 11 copes del seu país


  • Comparteix:

Jaume Pascual, en el seu pas pel SantCu FC com a entrenador / Foto: Cedida

Jaume Pascual, en el seu pas pel SantCu FC com a entrenador / Foto: Cedida

El santcugatenc Jaume Pascual serà el nou director esportiu de la Liga Menor (el futbol base) del Liga Deportiva Alajuelense (LDA), un equip professional de Costa Rica. Exercirà com a director esportiu als filials i categories inferiors d'un dels dos clubs més grans del país. La trajectòria de Pascual, marcada per una vida al SantCu FC en totes les fases, fa un salt al futbol professional amb aquest fitxatge.

Jaume Pascual ha estat vinculat al SantCu FC durant 23 anys, on ha passat per les diferents etapes: com a jugador, entrenador i director tècnic.

Liga Deportiva Alajuelense (LDA)

El LDA és un club centenari (105 anys) de Costa Rica, cosa que el fa ser un club avançat. Al llarg de la seva història, ha sumat 53 copes a les seves vitrines: 30 lligues, 11 copes nacionals, dues supercopes, a més d'haver sigut vuit cops campió de Centreamèrica i dues vegades de la CONCACAF -la 'Champions' de Centreamèrica-. El seu futbol base també és potent i té les instal·lacions més professionals del país.

Altres directius que han passat per aquest club costa-riqueny

En el club on Jaume Pascual serà el director esportiu de la base, hi han passat altres noms coneguts en les darreres temporades, com és el cas d'Albert Ballesteros, que també va ser tècnic del SantCu FC durant quatre anys; Antonio Solana i Javier Santamaría; o Agustín Lleida, l'actual director general de l'Oviedo, equip de segona divisió espanyola.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.