El Cornellà supera l'Espanyol i s'endú el torneig cadet Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

El Cornellà ha superat (3-2) l'Espanyol a la final del torneig cadet Ciutat de Sant Cugat organitzat pel Sant Cugat Futbol Club aquest diumenge al matí a la ZEM Jaume Tubau. Els blanc-i-blaus han dominat el matx i s'han posat per davant (2-0), però el Cornellà ha remuntat en els darrers 10 minuts per endur-se el títol amb una remuntada èpica. El SantCu ha finalitzat en tercera posició després de superar (3-1) el Girona a la final de consolació. El tècnic del SantCu, Kevin Catalán, ha estat escollit millor entrenador del torneig. Els equips participants competiran la temporada que ve a Divisió d'Honor, màxima categoria catalana.

Xiulet final i alegria dels jugadors del Cornellà que han celebrat una victòria èpica amb remuntada inclosa. L'Espanyol ha tret rèdit de la pilota aturada i és que els dos primers gols han estat d'estratègia. Les dues dianes semblaven deixar el partit vist per sentència. La reacció dels del Baix Llobregat ha estat elèctrica. Diana brillant del Cornellà a falta de deu minuts per final. I el segon i el tercer gol han arribat a les acaballes amb dos encerts ofensius de l'atac dels cornellanencs que han tirat d'èpica per endur-se la competició. Alegria després de guanyar i aixecar la copa de campions.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.