El Sant Cugat FC ha presentat la nova estructura organitzativa del club

Destaca el retorn d'Oriol Alcázar com a secretari tècnic i canvis en la coordinació de l'F11


  • Comparteix:

Aquest serà l'organigrama de l'Àrea Esportiva del SantCu / Foto: Sant Cugat FC

Aquest serà l'organigrama de l'Àrea Esportiva del SantCu / Foto: Sant Cugat FC

El SantCu ha comunicat l'organigrama de l'àrea esportiva per a la temporada 2024-25. Miki Rega serà el coordinador de l'F11, Joel Bravo d'F7 i Tono Cadevall del Futbol Femení. Mentre que Oriol Alcázar, un home de club, prendrà el rol de secretari tècnic.

Alcázar torna al club vermell-i-negre per coordinar el dia a dia esportiu de l'entitat, juntament amb els coordinadors de les tres etapes formatives. Serà l'enllaç amb la junta directiva i la comissió esportiva del club. És la tercera etapa al SantCu, després del seu pas com a jugador i la posterior etapa com a entrenador del Primer Equip masculí les temporades 21-22 i 22-23.

Miki Rega, fins ara responsable de l'etapa de cadet, agafa el rol de coordinador d'F11, que compaginarà amb les tasques d'entrenador del Juvenil 'A'. Joel Bravo continua com a Coordinador d'F7, compaginant el càrrec d'entrenador del primer equip a Primera Catalana.

Tono Cadevall continua com a coordinador de Futbol Femení, que compaginarà amb les tasques d'entrenador del Juvenil 'A' femení a Preferent. L'entrenador del primer equip femení serà Raul Raposo, agafant el relleu de Rubén Hurtado.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.