En el document, el col·lectiu torna a acusar el govern de discriminar un segment dels músics locals per raó 'de classe' i subvencionar estils musicals i la cultura de 'l'elit benestant de la ciutat'. L'entitat advoca, de nou, per deixar en mans de la ciutadania la gestió de la Sala de Concerts, en concret, en 'els santcugatencs que volen que hi hagi música en directe a la ciutat'.
El text també aclareix el perquè del to de la intervenció d'aquest dilluns a l'audiència pública del ple. El col·lectiu atribueix la seva acció a l'incompliment de la moció que al 2004 van aprovar tots els partits (CiU, PSC, ERC, ICV-EUiA i PP) perquè Sant Cugat iniciés al 2006 les obres de la Sala de Concerts i bucs d'assaig. En aquell moment l'equip de govern, format per CiU i ERC, ja va retirar un punt de la proposta inicial, on es deia que el nou local el gestionarien els mateixos joves argumentant que encara s'havia d'estudiar quina era l'opció més viable.
Vuit anys després, Dissidència Sònica, a través d'aquest comunicat, també recorda que encara no s'ha abordat una solució provisional pels bucs d'assaig.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.