Dissidència Sònica veu 'amiguisme' en la cessió de la gestió de la sala de concerts


Temes relacionats

NubloLive considera 'poc rellevant' el retard en la sala de concerts ( 2/jun/11)

La inauguració de la sala de concerts de Can Solà s'endarrereix fins a finals d'any (27/mai/11)

Pep Tugues creu que la sala de concerts de Can Solà estarà molt ben dotada a través de Nublo Live ( 7/des/10)

La sala de Can Solà aspira a ser el 'Razzmatazz' del Vallès ( 7/nov/10)


  • Comparteix:

Aquests és l'equipament on s'ubicarà la Sala de Concerts

Aquests és l'equipament on s'ubicarà la Sala de Concerts

Dissidència Sònica acusa CiU de cedir la gestió de la sala de concerts de Can Solà a 'un amiguet' de l'exregidora de Joventut, Ester Salat. En un comunicat, el col·lectiu qualifica d''obscura cessió' la decisió que permetrà a l'empresa Nublo Live gestionar l'equipament municipal.

Dissidència Sònica subratlla que la cessió de la gestió s'ha fet sense concurs públic ni l'explicació dels 'detalls dels criteris, acords i procediments' per triar Nublo Live com responsable de l'equipament. Segons el col·lectiu, això és 'una pràctica intolerable de clientelisme de república bananera' que es va voler fer passar com un compliment de les demandes d'una sala de concerts fetes pel jovent i els músics de la ciutat. Un dels integrants del col·lectiu, Quimantú Segura, demana que es retiri la concessió a Nublo Live i que s'aposti per una sala de concerts com a espai d'assaig i de música en directe.

Quimantú Segura

Si l'equip de govern vol aclarir qualsevol sospita de relació clientelar amb una empresa, ha de treure a la llum tot el procediment de concessió que ara és una sospita.


Dissidència Sònica assegura que Nublo Live apostarà per fer una discoteca en l'equipament i d'aquesta manera competirà 'deslleialment' contra altres espais d'oci.

En el comunicat, Dissidència Sònica afegeix que la victòria electoral de CiU a les darreres eleccions 'no dóna cap legitimitat a una majoria absoluta', si es té en compte el percentatge total de la població que va votar la federació als comicis locals. En canvi, el col·lectiu qualifica el terme 'majoria absoluta' com un eufemisme de 'dictadura de la bombolla de benestants atrinxerats a Sant Cugat que fa impossible la vida a la resta del poble'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.