La Fira de Reis continua a l'alça després d'una trentena d'anys a Sant Cugat

Més d'una seixantena de paradetes ofereixen diferents productes que potencien el comerç


  • Comparteix:

La Fira de Reis ha obert portes aquest diumenge amb més d'una seixantena de paradetes que ofereixen tota mena de productes artesanals. La Rambla del Celler, a l'alçada de la plaça de la Vila, acull aquesta trobada que es mantindrà fins dimecres a la tarda. Aquesta és la segona edició consecutiva marcada pel coronavirus amb control d'aforament amb una única entrada i sortida sota una mateixa direcció per als compradors. El primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, ha destacat l'alta demanda de paradistes, amb més d'un centenar, però que només han pogut accedir una seixantena per respectar la distància de seguretat. Soler ha aprofitat per felicitar els tècnics de comerç i els agents cívics per organitzar aquesta Fira de Reis.

És una tradició que cada any s'organitzi la Fira de Reis a Sant Cugat i ja en van més d'una desena que la Rambla del Celler acull aquesta trobada. En els seus inicis, la trobada es feia a la plaça de l'U d'Octubre, però l'alta demanda de paradistes va obligar a canviar la ubicació.

El tram de la Rambla del Celler es talla al trànsit i es fa un perímetre de tancament, tot respectant el carril bici.

Una nova edició que també serveix per apropar el comerç al centre, segons ha explicat Pere Soler.




Pere Soler

Ens han arribat més de 110 peticions i només hem pogut encabir una seixantena per limitar els espais. Un nou èxit de la Fira de Reis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.