
El pa sense gluten passa al 4% / Font: llepadits.com
Una decisió que satisfà la secció local de l'Associació de Celíacs de Catalunya, després que aquesta mateixa setmana denunciés a Cugat.cat que aquest increment atemptava contra la qualitat de vida dels celíacs. La delegada local, Roberta Magliulo, considera que aquesta mesura és un bon pas en la lluita dels drets dels afectats per aquesta intolerància alimentària.
Roberta Magliulo
Me n'alegro molt de la notícia. És un gran pas endevant per a molta gent.
La darrera pujada de l'IVA, feta aquest setembre, havia fet saltar les alarmes a les associacions de celíacs que veien com els productes sense gluten passaven del 8 al 10%. Segons l'associació, el preu d'una barra de pa sense gluten als forns oscil·la avui dia entre els tres i els cinc euros.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.