Feliu Ventura
Vinc aquí com a reconeixement d'aquestes sales que promouen la música en directe. El Terra Dolça és alguna cosa més que un lloc.
El promotor de l'espai, Guim Pros, explica els projectes que tenen previst iniciar de cara al proper curs.
Guim Pros
A nivell gastronòmic volem fer menjar ecològic. En l'àmbit cultural volem potenciar la música amb un parell de concerts al mes i el teatre.
Aquest dilluns segueixen els actes de celebració del 5è aniversari amb una xerrada a l'espai cultural. 'L'agroecologia contra l'agronegoci' és el títol d'aquesta ponència que exposarà Clara Nicholls. El cap de setmana vinent es farà una festa final amb l'actuació dels Bastoners de Sant Cugat, activitats infantils, teatre i un sopar a la fresca amenitzat per un concert de rumba amb els grups Rumb al Bar i Tabaloko.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.