Mireia i Clara González, guanyadores del primer Pugem a l'escenari


  • Comparteix:

Les guanyadores del concurs / Foto: Joventuts Musicals

Les guanyadores del concurs / Foto: Joventuts Musicals

Les germanes Mireia i Clara Gonzàlez han estat les guanyadores de la primera edició del Pugem a l'Escenari, el concurs de joves talents organitzat per les Joventuts Musicals. El certamen, que va arrencar al setembre, es proposa despertar l'interès dels joves músics de fins a 16 anys de la ciutat i els anima a fer de teloners dels professionals que formen part de la programació de cada diumenge de l'entitat.

ESCOLTA-HO

Martí Marín, president de Joventuts Musicals, ha visitat el 'Sant Cugat a Fons' i ha explicat que l'experiència permet als joves entendre de primera mà 'quina és la dinàmica d'un concert' professional i preparar-ne un. Els finalistes s'han enfrontat a un jurat format per l'ex concursant de 'La Voz Kids' Mónica Maranillo, Guille Milkyway de La Casa Azul i Joan-Pau Chaves d'Els Pets.

Marín també ha valorat la rebuda com a 'molt positiva' i ha explicat que els que no han guanyat ja pensen en repetir. 'Ens han dit que la iniciativa anima a perdre sempre, perquè així pots tornar a viure l'experiència', ha assegurat.

Joventuts Musicals ja ha posat en marxa la segona edició i preveu convertir-ho en un certamen fix. Qui vulgui participar pot fer-ho a través del web de les Joventuts Musicals o visitar la botiga especialitzada en música Pleniluni Musical, al Passeig de la Torre Blanca.




Martí Marín

El concurs permet als joves que participen posar-se al costat d'ells i entendre quina és la dinàmica d'un concert. Cal enviar una fotografia que ha de servir per un cartell, cal fer un currículum i explicar què és el que toques o quina és la teva formació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.