Ghost Trip es renova a 'Pesadillas, malos tiempos y todos sus amigos', el seu quart disc

El grup, amb els santcugatencs Nacho Fisac i Víctor Altimiras, canvia d'idioma i de guitarrista en un treball que surt a la venda aquest divendres


Temes relacionats

Ghost trip presenta 'Reincarnation' al 'Ritme Santcugatenc' (23/feb/17)

Victor Altimiras parla de 'Hittin' the road tour' la gira per l'Estat espanyol de Ghost trip (17/nov/15)

La banda santcugatenca The Ghost Trip, de gira per l'Estat espanyol (13/oct/15)

Nadia Elgabu: 'El disc està preparat per treure'l al mercat' (15/oct/14)

El concurs Desperta!, el ball del Paga-li Joan i el cartell del Bioritmo al SAF (27/mai/14)


  • Comparteix:

Nacho Fisac, esquerra, i Víctor Altimiras, dreta, han visitat el 'Sant Cugat a Fons' / Foto: Ghost Trip

Nacho Fisac, esquerra, i Víctor Altimiras, dreta, han visitat el 'Sant Cugat a Fons' / Foto: Ghost Trip

El grup Ghost Trip ha llançat aquest divendres el seu quart treball, 'Pesadillas, malos tiempos y todos sus amigos'. La banda compta amb dos santcugatencs, Víctor Altimiras i Nacho Fisac, i celebrarà la posada al mercat del disc amb una festa al Casal Torreblanca el 12 d'abril, en col·laboració amb l'Oficina Musical la Pua. Fisac i Altimiras han passat pel 'Sant Cugat a fons' i han explicat que és el fruit d'un procés de reflexió al voltant del grup, que ha acabat amb un canvi d'idioma de les lletres, de l'anglès al castellà, i un nou guitarrista, Josep Febrer 'Maiden'.

ESCOLTA-HO

Els músics santcugatencs han reconegut que els calia replantejar el projecte per aconseguir els objectius que es marcaven i, de fet, amb el primer senzill, 'Poema', que els ha fet arribar a un públic més ampli. 'Ens vam trobar que la gent no havia acabat d'assumir les cançons i per nosaltres la lletra era molt important', ha admès Altimiras, que apunta així al canvi d'idioma com una manera d'arribar més als seguidors. I més en un treball, aquest 'Pesadillas, malos tiempos y todos sus amigos', on el fil que uneix les cançons és especialment important.

El disc explica, cançó a cançó, un procés de depressió d'una persona. Cada tema representa un 'concepte' dins d'aquesta malaltia, com ha explicat Nacho Fisac, amb títols curts i directes, 'Ansiedad', 'Éxito', 'Poema o 'Unión'. El grup presentarà el seu nou treball arreu de l'estat a partir de l'abril.


Víctor Altimiras

Trobàvem que la gent no havia acabat d'assumir les cançons, d'entendre tot el projecte per l'idioma. L'anglès costa una mica i li volem donar molta importància a la lletra i, si la gent no la percep, és un error greu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.