Més de 30 excuses per dir: 'Això és boníssim!'

Sant Cugat acull fins al 27 d'octubre la Ruta de Tapes 2024


  • Comparteix:

Un grup de comensals gaudeix d'un dels pintxos de la Ruta de Tapes / Foto: Cugat Mèdia

Un grup de comensals gaudeix d'un dels pintxos de la Ruta de Tapes / Foto: Cugat Mèdia

Un pintxo amb formatge fresc i una anxova, un 'patacón' amb carn metxada, una llesca de pa amb butifarra i formatges. Són només tres de les 36 tapes que es poden tastar enguany a la Ruta de Tapes. La iniciativa ha tornat cinc anys després, quan la pandèmia la va interrompre, i ha fet que les terrasses dels locals de Sant Cugat s'omplissin de gestos i expressions d'aprovació. Sentir expressions com 'Tasta això!', 'És boníssim' o 'Vaig a repetir' és quelcom ben habitual aquests dies, almenys fins al 27 d'octubre, quan acaba la proposta.



La Ruta de Tapes de Sant Cugat està organitzada pel Gremi d'Hostaleria i Restauració de Sant Cugat, amb el patrocini d'Estrella Damm, i el suport de l'Ajuntament. Els 36 establiments que hi participen han d'oferir, per quatre euros, una tapa amb un quinto. A més, els comensals poden qualificar les tapes per decidir quina és la millor de l'edició d'enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.