La Ruta de Tapes torna a Sant Cugat amb rècord d'establiments participants

L'activitat gastronòmica tindrà lloc entre el 17 i el 27 d'octubre després de cinc anys d'absència


  • Comparteix:

Presentació de la Ruta de les Tapes / Foto: Cugat Mèdia

Presentació de la Ruta de les Tapes / Foto: Cugat Mèdia

La Ruta de Tapes de Sant Cugat torna entre el 17 i el 27 d'octubre després de cinc anys d'absència. El Gremi d'Hostaleria i Restauració de Sant Cugat, amb el patrocini d'Estrella Damm, i el suport de l'Ajuntament, organitzen aquest esdeveniment, que amb 36 establiments suposa un rècord de participants. La Ruta de Tapes ofereix un total de 36 tapes i amb un preu de quatre euros amb una tapa i un quinto de cervesa. La presentació de l'esdeveniment s'ha fet aquest dimecres a la Bodega Tomàs amb la presència del president del Gremi d'Hostaleria i Restauració de Sant Cugat, Roger Mesegué, el tinent d'alcaldia de Comerç, Bernat Picornell, i representants d'Estrella Damm.

Retorn amb rècord


La Ruta de les Tapes de Sant Cugat es va aturar amb l'arribada de la pandèmia i després de cinc anys retorna a ple rendiment. Aquesta edició serà de rècord amb més d'una trentena d'establiments. El president del Gremi d'Hostaleria i Restauració de Sant Cugat, Roger Mesegué, ressalta la bona feina feta per recuperar aquesta jornada gastronòmica.

De la seva banda, el tinent d'alcaldia de Comerç, Bernat Picornell, destaca "el bon moment de la restauració de la ciutat i aquesta Ruta de Tapes és un bon exemple que la ciutat està ben viva".

Concurs per als participants


Un fulletó de mà permet conèixer els establiments i les tapes que s'oferten. A més, a la contraportada del fulletó hi ha un QR interactiu que estarà operatiu a partir d'aquest dijous i que permet votar la millor tapa. Entre tots els participants se sortejaran cinc cistelles de productes d'Ametller Origen i un àpat en un restaurant.




Bernat Picornell

La restauració de Sant Cugat té molt bona salut i aquesta Ruta de Tapes és un bon exemple.

Roger Mesegué

Estem molt contents de recuperar aquesta activitat i obri la restauració a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.