Horaris alterats a l'R8 a partir d'aquest dijous per obres al corredor mediterrani

Es preveu que el calendari alterat es mantingui fins a principis de desembre a l'R4 i fins al 15 de setembre a l'R8


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la parada de l'R8 a Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu de la parada de l'R8 a Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Les línies R4 i R8 de Rodalies alteraran horaris des d'aquest dijous, 12 de setembre, per les obres del corredor mediterrani. Les actuacions afecten el tram Sant Vicenç de Calders - Vilafranca del Penedès i el Castellbisbal - Molins de Rei. En el cas de la línia R8, amb parada a Sant Cugat, fins al diumenge 15 de setembre els serveis entre Granollers Centre i Rubí Can Vallhonrat s'oferiran per tren, mentre que entre Rubí Can Vallhonrat i Martorell Central hi haurà un pla alternatiu per carretera.

A l'R4 es preveu que les alteracions durin fins al 31 d'octubre. Els dies feiners el servei Sant Vicenç - Vilafranca s'oferirà des de primera hora fins a les 8 h, de les 19 h a 21.30 h i de 22.30 h fins a final de servei. Els caps de setmana del 7, 14 i 21 de setembre hi haurà servei alternatiu per carretera. Fins al divendres 13 de setembre també es manté bus entre Martorell Central i Molins de Rei. A més, fins al 2 de desembre els trens de l'R4 no pararan a l'Arboç.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.