La 'Cristina' de La Palma, segona millor mona tradicional de Catalunya

La pastisseria de la Rambla del Celler ha estat guardonada en la 4a edició de La millor mona de Pasqua

Carles Boix, de La Palma, amb la mona guardonada davant de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Carles Boix, de La Palma, amb la mona guardonada davant de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Societat

Publicat el 14/abril per Sara Bella

La pastisseria La Palma ha estat guardonada amb el segon premi a la millor mona de Pasqua 2025, en la categoria de Mona tradicional. Es tracta de la tradicional 'mona Cristina', un brioix fet amb farina, ous, llevat amb massa mare i ratlladura de llimona i taronja, amb un ou dur al centre. El jurat, format per vuit professionals especialitzats en les diferents categories, va tenir en compte l'aroma, el gust i la decoració de les mones participants a l'hora de decidir els guanyadors.

La Palma, ubicada a la Rambla del Celler, 15, també té establiments a Sabadell i Barberà del Vallès.