Èxit rotund de la Festa Major de la Colònia Montserrat: 'Ha vingut més gent i hi ha traspàs generacional'

La celebració creix i els organitzadors fan una crida perquè hi vagin veïns de Valldoreix


  • Comparteix:

La Colònia Montserrat ha tancat aquest diumenge la Festa Major amb un resultat immillorable: més gent que mai i més joves participant-hi. Aquesta ha estat la valoració que n'ha fet el president de l'Associació de Veïns, Sergi Yuste, qui ha destacat l'any 'espectacular' que ha firmat l'entitat i la festa 'molt millor' que la de l'any passat.

L'organització destaca com han notat un traspàs generacional amb veïns i participants més joves i han fet una crida perquè hi vagin també visitants de Valldoreix a una festa cada cop més oberta.

La botifarrada i sardinada ha estat l'acte més multitudinari dels dies de gresca a la Colònia Montserrat, una activitat on tots els veïns es val bolcar completament.

De cara a l'any que ve l'objectiu és continuar creixent tot i els mitjans limitats dels quals disposen. No obstant això, Yuste ha explicat que sempre estan disposats a inventar-se alguna cosa per tenir més ganxo a la pròxima Festa Major.





Sergi Yuste

Volem que la gent de Valldoreix també sàpiga que som peculiars, som alternatius, som la república independent de la Colònia Montserrat, però convidem a tothom que gaudeixi de les nostres festes. Estan obertes a tothom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.