El xef amb dues estrelles Michelin, Raül Balam Ruscalleda obre a Sant Cugat un nou restaurant de cuina mediterrània, juntament amb el xef brasiler Murilo Rodrigues Alves. Situat al carrer de Sant Bonaventura, 6, Cuina Sant Cugat obrirà les portes el pròxim 10 de juliol, oferint productes de temporada. Croquetes amb beixamel de pernil ibèric, caneló de tres carns amb bolets o una amanida fresca de tomàquet, mató i alfàbrega són alguns dels plats que ja han deixat entreveure a les xarxes socials.
El 2022 Ruscalleda, juntament amb Rodrigues, va reobrir Cuina Sant Pau al mateix establiment on hi havia hagut el restaurant de tres estrelles, Sant Pau, de Carme Ruscalleda i Toni Balam. Així mateix, també regent el restaurant El Drac de Calella que compta amb una menció a la guia Michelin.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.