Entrepans amb una aposta pels productes de qualitat i proximitat. És el pal de paller de La Queixalada, un nou local a la plaça de Pep Ventura que vol apropar a la clientela entrepans 'clàssics i de tota la vida' i biquini. Els propietaris, Robert Garcia i Marc Terés, qui també tenen el Celler d'en Medir i La Bodegeueta, han explicat a Cugat Mèdia com l'obertura d'aquest tercer local pretén cobrir la necessitat d'oferir als santcugatencs 'sortir a sopar a un preu més raonable i amb producte local'.
La Queixalada es troba al costat del Celler d'en Medir, cosa que facilita a la propietat complementar la seva oferta gastronòmica amb dos espais ben diferents. A més, han decidit obrir el nou local en aquest indret perquè se senten "estimats i acollits pel veïnat d'aquesta zona del centre de Sant Cugat".
El nou restaurant s'inaugurarà d'aquí a dues setmanes amb una gran festa, però fins aleshores, el local ja es troba obert, participant en activitats com el Cercatasques de Carnaval.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.