Activitats nadalenques per fer aquest divendres a Sant Cugat

Les visites del Pare Noel a diferents punts de la ciutat, el quinto a la Floresta i concerts al vespre, actes destacats del dia


  • Comparteix:

El 19è Camí de Justícia és una de les activitats destacades del dia. Les inscripcions ja estan tancades però es pot gaudir de l'arribada al Claustre / Foto: Lali Puig

El 19è Camí de Justícia és una de les activitats destacades del dia. Les inscripcions ja estan tancades però es pot gaudir de l'arribada al Claustre / Foto: Lali Puig

Nadal arriba a Sant Cugat carregat d'activitats per fer tant per a petits com per a grans. Les visites del Pare Noel a diferents punts de la ciutat, el quinto a la Floresta i tres concerts al vespre són els actes més destacats d'aquest divendres 22 de desembre. A més, també es podrà gaudir del 19è Camí de Justícia que és una caminada nocturna de Cerdanyola al Claustre del Monestir de Sant Cugat que segueix l'itinerari que va fer Berenguer de Saltells per assassinar l'abat Biure la nit de Nadal de 1350. L'activitat, amb les inscripcions ja tancades, però que es pot gaudir de l'arribada, inclou un lleuger sopar i la representació de l'espectacle 'Pedra i Sang'.

Nadal - infantil

DIVENDRES 22 DE DESEMBRE | 11 h i 12 h | Taller familiar: 'Felicita el Nadal amb una postal feta per tu' [2 grups] a l'Arxiu Nacional de Catalunya

A partir dels dibuixos conservats a l'Arxiu creats per l'artista Joan Tortosa, us proposem un taller d'acoloriment de postals en família, conduït i dinamitzat per monitors per crear la vostra postal de Nadal. Els participants podran conservar la seva creació... o enviar-la a qui vulguin! Edat recomanada: 3-10 anys. Activitat gratuïta. Inscripció prèvia a: arxiu@santcugat.cat.




Nadal - infantil

DIVENDRES 22 DE DESEMBRE | 11 h i 17 h | Fem cagar el tió al Mercat de Torreblanca

D'11 h a 14 h i de 17 h a 20 h. Vine a fer cagar el tió del mercat, és súper 'xulo' i et cagarà una gran sorpresa, t'hi esperem!. A les 18 h podreu gaudir d'un concert de nadales amb el Cor Jove Fusió.




Nadal - infantil

DIVENDRES 22 DE DESEMBRE | 17.30 h | Visita del Pare Noel a Volpelleres i a Mira-sol + taller de manualitats

De 17.30 h a 19.30 h recollida de cartes i desitjos dels més petits de la casa. El Pare Noel es farà fotos amb tothom que ho vulgui. Durant la visita del pare Noel al Mercat de Volpelleres i al Mercat de Mira-sol hi haurà un espai perquè els nens i nenes facin manualitats i pintures nadalenques.




Nadal - infantil

DIVENDRES 22 DE DESEMBRE | 18 h | El Pare Noel visita la Fira de Nadal

El Pare Noel visitarà la Fira de Nadal. El podreu saludar i fer-li arribar els vostres desitjos.




Nadal - música

DIVENDRES 22 DE DESEMBRE | 19.30 h| Concert de Nadal a càrrec de l'Orquestra de Cambra Terrassa 48 a la Nau de Cultura de Valldoreix

Iniciarem el concert amb pinzellades de la meravellosa música de J. S. Bach que ens prepararan cap a gaudir d'un Nadal a la russa i a la catalana, amb valsos, polques i cançons acompanyats de la veu de Marta Valero. Però aquesta és la part que escollim nosaltres com a orquestra. Tot el final resta obert a que sigui el públic que l'esculli sobre un gran llistat de pizzicattos, valsos, polques, danses... Però compte, en qualsevol moment del concert podrem tenir sorpreses musicals! Preu: 10 euros. Venda d'entrades en aquest enllaç. Les entrades que hagin quedat disponibles es vendran des d'una hora abans de l'inici de cada representació (aforament limitat).




Nadal - música

DIVENDRES 22 DE DESEMBRE | 20 h | Concert: Star Wars i les millors BSO de John Williams al Teatre-Auditori

És un concert amb una selecció de les bandes sonores que han marcat la música contemporània del món del cinema. Preu: de 22 a 32 euros. Durada: 1 hora i 30 minuts. Més informació i venda d'entrades: Teatre-Auditori.




Nadal - música

DIVENDRES 22 DE DESEMBRE | 20 h | Concert de Nadal: Izah Femme Trio x Christmas al Teatre de Mira-sol

Un any més, torna el tradicional concert de Nadal de Mira-sol. La cantant i compositora vallesana Izah, juntament amb la contrabaixista Carla González i la pianista santcugatenca Claudia Bardagí, portaran un repertori de grans cançons nadalenques per encetar les festes. Christmas clàssics, gòspel i alguna sorpresa més de cantants com Ella Fitzgerald, Ariana Grande o Frank Sinatra. Activitat gratuïta amb invitació. Entrades a: centresculturals.santcugat.cat.




CONSULTA TOTES LES ACTIVITATS D'AQUEST DIVENDRES A L'AGENDA DE CUGAT MÈDIA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.