Restriccions al Parc de Collserola per una batuda de caça major a Sant Cugat

El parc natural insta tothom a respectar la senyalització i evitar accedir a les zones de caça aquest dijous entre les 8 h i les 16 h


  • Comparteix:

Els senglars, objectiu de la batuda / Foto: Cugat Mèdia

Els senglars, objectiu de la batuda / Foto: Cugat Mèdia

El Parc Natural de Collserola presenta aquest dijous 5 d'octubre restriccions de pas per a la ciutadania per una jornada de caça major a la Zona de Caça Controlada (ZCC) al terme municipal de Sant Cugat. La batuda té lloc entre les 8 h i les 16 h i està autoritzada pel departament d'Acció Climàtica i Agenda Rural de la Generalitat. Des del parc natural insten tothom a respectar la senyalització i evitar accedir a les zones de caça.

En un comunicat, els ens implicats que expliquen que la regulació de la caça és una competència exclusiva de la Generalitat de Catalunya, que fixa les espècies d'aprofitament cinegètic, els períodes de veda, aprova els plans tècnics de gestió de les àrees privades de caça (APC), autoritza les batudes de senglar i tot el que fa referència a l'activitat cinegètica.

Tanmateix des de l'inici del Parc, l'òrgan gestor i les administracions concernides han treballat vers una regulació restrictiva de la caça a Collserola per tal de garantir la conservació de la fauna i, alhora, evitar situacions de risc i de conflicte amb el veïnat i amb les persones que visiten el Parc.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.