Sant Cugat viu la Setmana de la Gent Gran amb diverses propostes lúdiques

Des de diumenge i fins divendres la ciutat ofereix activitats musicals, teatrals, esportives i xerrades destinades a aquest col·lectiu


  • Comparteix:

Una de les actuacions de l'espectacle de l'any passat / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Una de les actuacions de l'espectacle de l'any passat / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

La Setmana de la Gent Gran retorna a Sant Cugat amb una desena de propostes, que, al llarg de sis dies omplirà d'oferta cultural i activitats de tota mena el municipi. Sota el lema 'Compartim la vida i ens cuidem mútuament', s'hi han preparat diferents activitats com la popular 'Marxa de la Gent Gran' o les Olimpíades entre casals i llars d'avis. A més, la Setmana de la Gent Gran d'enguany coincideix amb el cinquè aniversari de la Plataforma de pensionistes, col·lectiu que ha preparat una celebració festiva a la plaça d'Octavià. El programa d'actes arrenca aquest diumenge i s'allargarà fins al dijous.


CONSULTA LA PROGRAMACIÓ COMPLETA DE LA SETMANA DE LA GENT GRAN

Les activitats arrenquen aquest diumenge a les 18 h amb la celebració de l'aniversari de la Plataforma de pensionistes. A la plaça d'Octavià, membres del col·lectiu santcugatenc llegiran un manifest i el grup musical Cugat Grup interpretarà diferents cançons.

Dilluns serà el torn de les Olimpíades entre Casals de la gent Gran. Activitats lúdiques com el domino, els escacs, el billar, la petanca o el futbolí, entre d'altres, buscaran enfrontar i rivalitzar a les persones d'aquest col·lectiu. El dimarts, serà el torn de les residències, qui també s'enfrontaran en aquestes particulars Olimpíades.

El dimecres sortirà des de la plaça d'Octavià una nova 'Marxa de la gent gran' que durà als participants fins al Turó de Can Mates on es realitzarà un taller de gimnàstica suau. Per la seva banda, el dijous, les activitats se centraran en un taller de 'flow' i el concert de corals.

I el divendres, també a la plaça d'Octavià, es farà la cloenda d'aquesta setmana plena de propostes per aquest col·lectiu amb el 'Show de la gent gran' en el qual col·laboren els casals i diverses entitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.