Cinc pòdcasts setmanals d'actualitat, la gran novetat de la temporada 23-24 de Cugat Mèdia

A partir del 2 d'octubre, estaran disponibles a Youtube i a les principals plataformes d'àudio


  • Comparteix:

Imatge de la nova temporada de Cugat Mèdia. Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Imatge de la nova temporada de Cugat Mèdia. Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Cugat Mèdia amplia la seva oferta de continguts amb un servei de pòdcasts diaris d'actualitat. Aquesta és la gran novetat de la temporada 23-24 que va començar a mitjans de setembre. Cada matí de dilluns a divendres, el mitjà multimèdia posa a disposició de la ciutadania un capítol d'àudio de tres minuts vinculat a l'actualitat de Sant Cugat amb un estil planer, però rigorós. Els nous pòdcasts estaran disponibles a partir del dilluns 2 d'octubre i els rebràs cada matí amb un missatge al teu mòbil si estàs subscrit a servei de Whatsapp de Cugat Mèdia, però també els podràs escoltar a les principals plataformes d'àudio com Youtube, Spotify, Apple Podcasts o Google Podcast. La resta de la programació de ràdio i televisió del mitjà públic continua en la mateixa línia exitosa dels últims anys. Aquesta temporada Cugat Mèdia reforça l'aposta per arribar al públic més jove amb l'ampliació del programa 'L'Hora dels Joves' de quinzenal a setmanal.


DONA'T D'ALTA DEL SERVEI DE WHATSAPP DE CUGAT MÈDIA AQUÍ

De dilluns a divendres Cugat Mèdia oferirà una píndula d'àudio de tres minuts per començar el dia ben informats de l'actualitat de la ciutat.

Pòdcasts diaris:

  • Dilluns. L'esport, a Sant Cugat (resultats i reportatges)
  • De dimarts a dijous: L'actualitat, a Sant Cugat (política, societat, economia...)
  • Divendres: L'agenda de Sant Cugat (la cultura de la ciutat)


  • El concepte pòdcast, però, no és nou al mitjà públic, ja que el 2008 ja es va posar en marxa un servei de descàrrega de la programació de la ràdio.

    Temporada 23-24

    La posada en marxa d'aquest servei de pòdcasts diaris és la novetat principal d'una temporada radiofònica i televisiva que manté l'aposta per la qualitat i la informació de la ciutat com a pals de paller.

    CONSULTA LA PROGRAMACIÓ DE LA RÀDIO (91.5 FM)

    Un dels canvis aquesta temporada és que el programa 'L'Hora dels Joves' s'emet cada setmana. La temporada passada es va estrenar cada quinze dies i aquesta augmenta la periodicitat.

    Pel que fa a la televisió, el mitjà públic continuarà emetent tots els plens municipals en directe i emetrà els programes de La Xarxa en els quals Cugat Mèdia hi aporta contingut local com el 'Via15', el 'Fet a Mida' o el 'Connecticat'. A més, els actes més importants de la ciutat seguirant tenint una cobertura televisiva. Tot plegat es podrà recuperar al canal de TV de cugat.cat.






    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.