L'estiu, moment de proliferació màxima de les paneroles

Des de l'Ajuntament, fan revisions mensuals i, si cal, es fa el tractament corresponent


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de paneroles a Sant Cugat / Foto: Cedida

Imatge d'arxiu de paneroles a Sant Cugat / Foto: Cedida

Les paneroles són un tipus d'insecte que prolifera quan les temperatures pugen. Així, l'estiu és el moment en què és més habitual veure-les. Des de l'Ajuntament expliquen que es realitzen 'revisions i actuacions de manteniment mensuals' als pous del clavegueram de cada barri. Sobretot, es revisen aquells on en anys anteriors hi havia hagut presència d'aquests animals.

Des del consistori està a disposició de la ciutadania l'espai 'Ulls de la ciutat', on es pot donar a conèixer la presència de paneroles, tant en llocs privats com públics. Un cop rebut l'avís, es passa la tasca d'eliminar-les a l'empresa de plagues contractada per l'Ajuntament, que fa el tractament pertinent. Ara bé, això només es fa en la via pública, no en propietats privades.

Des del consistori recorden que la millor manera d'evitar l'aparició de paneroles és garantint la neteja de la xarxa de clavegueram. En el cas de la propietat privada, és fonamental que els desguassos i les canalitzacions estiguin netes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.