El Consell Comarcal es constitueix aquest divendres amb quatre representants de Sant Cugat

El ple de constitució servirà també per escollir la Presidència de l'ens supramunicipal per al nou mandat


  • Comparteix:

Pilar Gorina (PSC), Marcos Rodríguez (Vox), Ramon Gutiérrez (ECP) i Álvaro Benejam (PP) / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Pilar Gorina (PSC), Marcos Rodríguez (Vox), Ramon Gutiérrez (ECP) i Álvaro Benejam (PP) / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El Consell Comarcal del Vallès Occidental es constitueix aquest divendres a l'ajuntament de Terrassa amb quatre santcugatencs. Es tracta de Pilar Gorina, del PSC, per la Candidatura de Progrés; Marcos Rodríguez, de Vox; Ramon Gutiérrez, d'En Comú Podem, per Confluència; i Álvaro Benejam, del Partit Popular. En aquesta sessió, que arrenca a les 12 h, a més de prendre possessió els consellers comarcals, també s'escull la presidència de l'ens supramunicipal.

Com és tradició, l'acte de constitució del Consell Comarcal se celebra a les dues cocapitals del Vallès Occidental de manera alterna cada quatre anys. El juliol de 2019 es va celebrar a Sabadell i per això aquest any té lloc a Terrassa.

El PSC va guanyar pes al ple del Consell Comarcal després de les eleccions municipals de maig. En total, prendran possessió 39 consellers: 14 del PSC, per la Candidatura de Progrés, set d'ERC, cinc de Junts per Compromís Municipal, tres de Vox, tres d'En Comú Podem per Confluència, tres del PP, dos de Tot per Terrassa i dos de la CUP per la Coalició Alternativa Municipalista.

D'altra banda, els també santcugatencs José Gallardo (PSC), Núria Fernández (Junts), Maria Estrella Salanova (PP) i Ariadna Sierra (CUP) són suplents designats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.