Servei extraordinari de bus nocturn gratuït per Festa Major

L'Ajuntament posa en marxa aquest servei per unir el centre de la ciutat amb els barris i per fomentar l'ús del transport públic


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament posa en marxa un servei extraordinari de bus nocturn i gratuït per la Festa Major de Sant Cugat que unirà el centre de la ciutat amb els barris. Els horaris del servei s'adaptaran a la festa grossa, amb una última expedició 30 minuts després de la finalització dels concerts. L'objectiu d'aquesta mesura és fomentar l'ús del transport públic i que s'eviti l'ús del cotxe les nits de celebració. Dimecres i dijous, l'última sortida des del centre serà a les 3.00h; divendres i dissabte, a les 4.30h; i diumenge, a les 23.30h. Les línies amb aquest servei seran la L1, la L2B, la L7B i la L3. El recorregut serà l'habitual del servei, excepte les prolongacions de les línies en l’àmbit del centre comercial en la L7B.


Consulta els horaris del bus nocturn



horaris-bus-nocturn de Ajuntament de Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.