A més de varietat de gustos de gelats naturals, entre els quals destaquen els Buontalenti, de festuc i de xocolata, també ofereixen pastissos, batuts i, fins i tot, croissants farcits de tota mena de complements. En aquest sentit, Maneschi ha apuntat que es tracta d'intentar establir una estratègia per arribar a més gent. "Trobava que, pels volts de la plaça d'Octavià, falten llocs on poder esmorzar amb calma i on es prioritzi la qualitat per sobre de la quantitat", ha explicat.
L'acte de presentació, també ha comptat amb la presència de l'alcalde, Josep Maria Vallès, qui ha posat en valor l'aterratge de l'empresa gelatera al municipi. "Sant Cugat és una ciutat amb molta passió pel gelat, així que l'arribada d'un nou comerç sempre fa il·lusió a la ciutadania", ha apuntat Vallès. També ha celebrat el repte de Badiani de crear un gelat que representi l'essència i les tradicions de Sant Cugat.
Florence Maneschi
A Sant Cugat hi ha moltes geladeries, però nosaltres fem l'autèntic gelat italià. Això creiem que ens ajudarà a diversificar-nos vers la nostra competència.
Josep Maria Vallès
Sant Cugat és una ciutat amb molta passió pel gelat, així que l'arribada d'un nou comerç sempre fa il·lusió a la ciutadania.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.