Recuperació tímida en els embassaments que donen abastament a Sant Cugat

Cugat Mèdia detalla l'evolució de les reserves d'aigües en els darrers 12 mesos


  • Comparteix:

El pantà de Sau, al març / Foto: ACN

El pantà de Sau, al març / Foto: ACN

Els embassaments del sistema Ter-Llobregat, que abasteixen Sant Cugat (de fet, és el que més municipis serveix d'arreu de Catalunya), es troben al 30,7% de la capacitat. És una xifra que convida a l'optimisme, ja que des de mitjans de gener no se superava el topall del 30%. Ara bé, encara està lluny del 55% de capacitat de fa just un any.

Les últimes dades publicades per l'Agència Catalana de l'Aigua sobre l'estat dels embassaments del sistema Ter-Llobregat són el dia 18 de juny. Cugat Mèdia ha recollit les dades relatives a aquest conjunt d'embassaments del dia 18 de cada mes en els últims dos anys.

El sistema Ter-Llobregat està format pels embassaments de Sau, Susqueda, la Baells, la Llosa del Cavall i Sant Ponç. Tots plegats tenen una capacitat de 612 hectòmetres cúbics. Actualment, el volum d'aigua embassada és de 188 hectòmetres cúbics. Un hectòmetre cúbic representa un milió de metres cúbics d'aigua, i en cada metre cúblic hi ha mil litres.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.