L'educació ambiental protagonitza la nova jornada de biodiversitat i Ciutat Saludable

La trobada d'enguany tindrà lloc el dissabte, 6 de maig, a la Masia de Can Rabella del parc de Can Mates


  • Comparteix:

Cartell de la jornada de biodiversitat i Ciutat Saludable

Cartell de la jornada de biodiversitat i Ciutat Saludable

La jornada de biodiversitat i Ciutat Saludable d'enguany se celebra aquest dissabte a la Masia de Can Rabella, al parc de Can Mates. La trobada, organitzada periòdicament per l'Ajuntament de Sant Cugat, es dividirà en tres activitats, totes elles relacionades amb l'educació ambiental de la ciutadania, en especial, dels infants. La importància dels pol·linitzadors i dels ocells urbans serà un dels eixos centrals de la jornada.


Programa de la jornada:

  • De 10 a 12 h. Observació de papallones i presentació de la guia 'Jardins de papallones'. A càrrec de Clàudia Pla-Narbona, del Museu de Ciències Naturals de Granollers. Activitat de camp de coneixement i divulgació de les papallones. Es recomana dur binocles i guia de papallones diürnes. Dirigida a infants a partir de 5 anys i adults.
  • De 10 a 11 h (primera sessió). Taller de construcció d'hotels d'insectes. A càrrec de Gestió Natural. Per a infants i joves de 4 a 18 anys.
  • D'11 a 12 h (segona sessió). Taller de construcció d'hotels d'insectes. A càrrec de Gestió Natural. Per a infants i joves de 4 a 18 anys.
  • D'11 a 12 h. Contacontes: 'L'home que fabricava caixes niu'. A càrrec de Gemma Solà i Javi Gómez, autors del llibre. Per a infants a partir de 5 anys i adults.

  • Totes les activitats són gratuïtes, però requereixen inscripció prèvia a través d'aquest enllaç o del telèfon 010.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.