La campanya solidària 'Un nen, una joguina' reparteix un miler de regals

Uns 270 infants s'han beneficiat d'aquesta iniciativa de Càritas Sant Cugat i els Grup de Joves de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià


  • Comparteix:

Una imatge de la campanya de l'any passat / Foto: Parròquia Sant Pere d'Octavià

Una imatge de la campanya de l'any passat / Foto: Parròquia Sant Pere d'Octavià

Càritas Sant Cugat ha repartit un miler de regals aquest Nadal gràcies a la campanya solidària 'Un nen, una joguina'. D'aquesta manera, uns 270 infants han rebut llibres i joguines després que la iniciativa recollís uns 700 presents i 2.000 euros en donacions. L'acció ha comptat amb la participació d'un centenar d'intregants del Grup de Joves de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià com a part de l'organització.

El rector de la parròquia, Emili Marlés, ha assegurat que 'Un nen, una joguina' es manté com una "molt bona campanya, com en els últims anys". "El dia de Reis és un dia molt maco, però seria molt trist si a una casa un nen no tingués Reis. Quan arriben al col·le, la pregunta de 'què t'han portat els Reis?' ens la fem tots. Per tant, que tots els nens de Sant Cugat puguin tenir uns Reis macos amb el que diuen ells a la seva carta", ha reflexionat mossèn Emili.

Amb la d'enguany, s'ha arribat a la 47a edició, i hi ha ganes de "tirar-ho per molts anys endavant", ha dit Marlés.


Emili Marlés

El dia de Reis és un dia molt maco, però seria molt trist si a una casa un nen no tingués Reis. Quan arriben al col·le, la pregunta de "què t'han portat els Reis?", ens la fem tots. Per tant, que tots els nens de Sant Cugat puguin tenir uns reis macos amb el que diuen ells a la seva carta. Jo crec que això és una cosa molt maca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.