Consulta el recorregut de la cavalcada de Sant Cugat

Ses Majestats Reials arribaran a la plaça d'Octavià de Sant Cugat el 5 de gener a les 18 h


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la cavalcada de Sant Cugat / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge d'arxiu de la cavalcada de Sant Cugat / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Ses Majestats Reials faran una aparició màgica a la plaça d'Octavià de Sant Cugat, aquest dijous, a les 18 h. Després de la rebuda de l'alcaldessa, començarà la cavalcada, a la cantonada del passeig de Francesc Macià amb el carrer de Castellví. Després de recórrer els carrers del centre, la cavalcada finalitzarà a la plaça de la Vila, a les 20 h, moment en què els Reis d'Orient recolliran les cartes dels nens i nenes.




Recorregut

La cavalcada gaudirà d'un tram relaxat, en el qual el soroll disminuirà i es generarà un ambient més calmat adequat a les persones amb sensibilitats especials, al carrer Puig i Cadafalch, just abans de tombar pel passeig Torreblanca.

El recorregut començarà al passeig de Francesc Macià (a l'altura del carrer Castellví) fins a arribar al carrer de l'Abat Guillem d'Avinyó, per tornar a pujar per Passeig de Francesc Macià fins a la rotonda del carrer de Salvador Espriu. Seguirà pel passeig Francesc Macià (de baixada) per arribar a la Rambla del Celler, on girarà per seguir pel carrer de Puig i Cadafalch, l'avinguda de la Torreblanca i l'avinguda de Pla del Vinyet. Les carrosses enfilaran el tram final del recorregut pel carrer de Francesc Moragas i la Rambla del Celler, per arribar a la plaça de la Vila.

L'espectacle acabarà a la plaça de la Vila, on es farà el lliurament de cartes. Aquesta vegada, les carrosses no s'instal·laran allà, sinó que els Reis hi trobaran un entarimat i les corresponents trones des d'on recollir els diferents desitjos dels santcugatencs.

Durant el camí es repartiran tres tones de caramels aptes per a celíacs.

Les entitats que participaran en el trajecte

Les entitats que participaran seran el Patí Hoquei Sant Cugat, el Club Natació Sant Cugat, el Club de golf Sant Cugat, el Futbol Sala Sant Cugat i la Penya Blaugrana, que pujaran als més petits a les carrosses, aquest cop ja decorades, i participaran amb un vestuari que recordi a criatures del bosc i natura.

Per assegurar la interacció entre el públic i les carrosses, també hi formaran part l'Escola Sant Cugat Dansa i SCD Academy Dansa, que obriran pas a cada Rei d'Orient amb danses creades per a l'ocasió. Nens i nenes d'entitats de la Taula de Diversitat Funcional pujaran al trenet de Nadal i formaran part del seguici Reial i els Diables i Tabalers de Sant Cugat tancaran la rua.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.