Quines activitats hi ha la setmana de Reis a l'Envelat de Nadal a Sant Cugat?

Les propostes per als infants de fins a 12 anys tornaran amb l'any nou i es continuaran fent en el parc de Can Vernet


  • Comparteix:

Imatge del rocòdrom de l'Envelat de Nadal de la darrera edició / Foto: Ajuntament

Imatge del rocòdrom de l'Envelat de Nadal de la darrera edició / Foto: Ajuntament

El 2023 comença a Sant Cugat amb més activitats a l'Envelat de Nadal del parc de Can Vernet. Els espais i les iniciatives per als infants de fins a 12 anys descansen el primer dia de l'any i tornen del dilluns 2 al dimecres 4 de gener, amb propostes generals i novetats.


CONSULTA AQUÍ TOTA LA PROGRAMACIÓ DE NADAL

Activitats comunes durant tota la setmana (d'11 h a 14 h i de 16.30 h a 19.30 h)

Hi ha propostes esportives que estaran disponibles cada dia, com skatepark, en el carrer Salvador Espriu, i recomanada per a majors de 8 anys; a l'espai Aventura: un rocòdrom per a grans i petits, un circuit, un pont i una tirolina; a l'espai Esports: circuit de bicis, circ, tenis taula, bàsquet adaptat i jocs tradicionals gegants, a càrrec de l'OMET.

Per als més petits, de 0 a 3 anys, a l'espai Re-Menut, hi haurà jocs en família amb la supervisió de l'Institut de la Infància. En 'El Sorral', jocs a la sorra cada dia. A 'La Plaça', es podrà gaudir d'aparells sonors i jocs d'enginy (2 de gener) i bicicletes i minigolf (3 i 4 de gener).

Dilluns 2 de gener

Es farà un taller de castells, dansa i instruments musicals, a càrrec dels Castellers, l'Esbart i l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat (11 h i 12.30 h); una proposta de joguines eòliques (11 h i 12.30 h); l'espectacle 'A la fresca', amb la companyia Anna Confetti (12 h); una activitat familiar amb un castell i un laberint (17 h i 18 h); una funció de màgia nomenada 'Lumière', amb Txema Muñoz, que tindrà un preu de 3 euros (17.30 h); i el concert de cançons catalanes, angleses i franceses del grup Charada (18.30 h).

Dimarts 3 de gener

Tindrà lloc un taller de percussió amb la Batuescola (11 h i 12.30 h); una proposta de fusteria dirigida per El Pájaro Jocs (d'11 h a 14 h); un espectacle interactiu protagonitzat pel Mimo Chispa (12 h); una activitat familiar, de nou, de fusteria (de 16.30 h a 19.30 h); una obra de titelles nomenada 'On vas Moby Dick?', interpretada pel Centre de Titelles de Lleida (17.30 h); i un concert de versions de cançons del record amb Xavi Túrnez (18.30 h).

Dimecres 4 de gener

En el darrer dia de l'Envelat, hi haurà un espectacle-taller batejat 'Teatre al jardí' (d'11 h a 14 h); una activitat per fer un fanalet amb leds (11 h i 12.30 h); una funció de contacontes de Nadal, amb Berta del Poblet (12 h); un taller col·lectiu en família per aprendre a dibuixar manga (16.30 h i 18 h); un espectacle de la companyia Marcel Gros, que costarà 3 euros l'entrada (17.30 h); i tancarà la jornada el concert de versions instrumentals de Nus (18.30 h).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.