El Gran Recapte d'Aliments torna a Sant Cugat

La iniciativa recupera la presencialitat en 17 supermercats de la ciutat el 25 i 26 de novembre


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de voluntaris durant el Gran Recapte d'aliments del 2019 / Foto: Banc d'Aliments

Imatge d'arxiu de voluntaris durant el Gran Recapte d'aliments del 2019 / Foto: Banc d'Aliments

El Gran Recapte d'Aliments torna a Sant Cugat el 25 i el 26 de novembre i ho fa en format presencial. 17 supermercats participaran en aquesta iniciativa, que recupera la normalitat prepandèmica. Així, els clients podran lliurar aliments de primera necessitat als estands que gestionaran els voluntaris en aquests comerços; les excepcions són els establiments Mercadona i Consum, on les aportacions només podran ser econòmiques i s'hauran d'efectuar a les caixes.

El coordinador del Gran Recapte a Sant Cugat, Jaume Ibars, ha recordat que "encara són moments difícils per a tots" i confia que la iniciativa sigui tot un èxit. Així, confia que la convocatòria de voluntaris recuperi els números d'abans de la pandèmia. La campanya omple el rebost d'entitats del tercer sector durant almenys tres mesos.

Segons les últimes dades de l'Idescat, tres de cada 10 santcugatencs tenen dificultats per arribar a final de mes; a més, Sant Cugat és el segon municipi més desigual de Catalunya.


Jaume Ibars

L'any passat ja la gent tenia moltes ganes d'estar als punts de recollida, i no va ser possible per la pandèmia. Crec que aquest any hi ha moltes ganes. Veiem que la cosa no ha millorat, sinó que ha empitjorat. Crec que la gent està molt mentalitzada i espero que serà un gran recapte. 



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.