Compte enrere per a la Marxa Infantil de Sant Cugat

Les inscripcions a la cursa de regularitat, que se celebrarà el 9 d'octubre, estaran obertes fins al 30 de setembre


Temes relacionats

Obertes les inscripcions per a la 63a Marxa Infantil de Sant Cugat ( 1/set/22)

La 63a Marxa Infantil ja té cartell i samarreta ( 2/jun/22)

La 63a edició de la Marxa Infantil arriba el 9 d'octubre a Sant Cugat (19/mar/22)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'última edició de la Marxa Infantil / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu de l'última edició de la Marxa Infantil / Foto: Localpres

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) ultima detalls per a la 63a edició de la Marxa Infantil, que se celebrarà el diumenge 9 d'octubre al matí i que ja compta amb un total de 400 parelles inscrites de les 1.200 que hi poden participar. Les inscripcions estaran obertes fins al 30 de setembre. Els participants, d'entre 7 i 12 anys, faran un recorregut de 10,5 km, amb un descans de 30 minuts inclòs. La sortida i l'arribada seran, com és habitual, al parc de Ramon Barnils, on la canalla, en acabar, rebrà un lot d'obsequis de la mà del CMSC i dels col·laboradors de l'esdeveniment. Enguany, l'organització destinarà un euro de cada inscripció a l'associació Labdoo, una xarxa humanitària que recupera ordinadors portàtils per a l'àmbit educatiu.


INSCRIU-TE A LA MARXA INFANTIL AQUÍ

A la presentació de la Marxa, el president del CMSC, Joan Bel, ha destacat la feina del coordinador de la cursa, Silvano Bendinelli, el qual, en aquesta edició, comparteix el càrrec amb Oliver Giralt. Bel també ha remarcat la tasca dels voluntaris que fan possible la jornada, molts dels quals, segons ha dit, no són socis del CMSC. "Això demostra que la Marxa ja no és només un esdeveniment del club, sinó que també és un esdeveniment del poble", ha afirmat el president.

Segell Petjada Verda

Com a novetat d'enguany, Bendinelli ha posat èmfasi en el Segell Petjada Verda de la cursa de regularitat rebut per part de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Una distinció que reconeix les bones pràctiques mediambientals de l'activitat. En aquest sentit, el coordinador de l'esdeveniment ha avançat que els obsequis que es donaran als participants al final de la cursa seran "ecològics, sostenibles o, com a mínim, reciclables", ha dit.

Per tal de mantenir el reconeixement i tenir cura de la natura durant la Marxa, des de l'organització recomanen a les famílies evitar al màxim els embolcalls i els envasos d'un sol ús, optar per l'ús de carmanyoles i cantimplores i, en cas de produir residus, utilitzar els contenidors de recollida selectiva situats a prop dels controls.


Joan Bel

Jo crec que un aspecte molt important de la Marxa són els coordinadors i, en segon lloc, la col·laboració dels voluntaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.