La 2a edició del Qomic Boom estreny el vincle entre l'artista i l'aficionat al còmic

Signatures de llibres, tallers infantils i exposició de les obres han centrat aquestes jornades


  • Comparteix:

La 2a edició del Qomic Boom, organitzada pel Museu del Còmic, ha tornat amb més força que mai després de dos anys d'absència a causa de la pandèmia. El nou format, de dos dies i amb el Celler Cooperatiu com a escenari destacat, ha omplert l'espai de còmics, il·lustracions, artistes signant les seves obres als aficionats i diferents tallers infantils. L'organització ha volgut potenciar la figura de 'l'artista desconegut' i que exhibeixi el seu talent en aquesta mostra.

Taller de còmic al Qomic Boom

Taller de còmic al Qomic Boom / Foto: Cugat Mèdia


Sant Cugat s'ha convertit aquest cap de setmana en el centre neuràlgic del còmic. Artistes, petites editorials i aficionats han pogut compartir una passió que els uneix. Còmics de tots els tipus exhibits a les diferents parades per uns artistes que s'han apropat al seu públic signant les seves obres i mantenint converses sobre la seva gran afició. Un espai on els més petits també han dit la seva amb un taller infantil per conèixer com es crea un còmic. Un punt de trobada per a un públic de totes les edats. La gerent del Museu del Còmic, Diana Villanueva, ha ressaltat que aquestes jornades han potenciat aquells artistes "menys coneguts" pel públic i és "una bona porta d'entrada per a ells".

El segell santcugatenc de la mostra l'ha posat l'artista Esteve Polls que no s'ha volgut perdre aquesta cita a casa seva. Polls, de 72 anys, fa més d'una seixantena que es dedica professionalment a aquest gènere. 'El Gall que cantà a mitjanit' és la seva darrera obra i actualment treballa per editorials d'Anglaterra i els Estats Units.

Diferents taules rodones amb temàtiques diverses també han servit per conèixer l'opinió dels artistes i els diferents estils dels còmics. L'organització ja pensa en la propera edició mantenint "el format d'èxit" d'aquesta edició que ja ha tancat portes.


Diana Villanueva

La finalitat és donar a conèixer artistes que s'autoediten els seus treballs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.